вторник, 6 мая 2014 г.

МАТЕМАТИК

Кращими математиками можуть стати власники шкірно-звукового зв'язку векторів, Представники шкірного вектора як ніхто здатні мислити логічно, а також добре рахувати – це їх вроджені вміння, такі ж, як почуття ритму, відчуття міри. Шкіра обмежує наше тіло в просторі, так і шкірний вектор наділяє свого носія бажанням обмежити, виміряти, порахувати, вивести логічну закономірність.


Звуковий вектор – це абстрактне мислення, тобто сама суть математики. Спрямованість до пізнання першопричини, світобудови, свого «Я», думки про Бога і пошуки сенсу життя – це те, що турбує справжнього звуковика в першу чергу. Решта - ніщо, навіть якщо за неї добре платять. Тому впізнати звуковика дуже просто: скуйовджене волосся, недбалість в одязі, відсутній вигляд...

Деяким він взагалі здається недоумкуватим: не відразу відповідає на питання, перепитує. І тільки досвідчені кадровики знають, що цей високий худий юнак може здійснити в умі такі розрахунки і запропонувати такі нетривіальні рішення, що ошатно вдягнуті менеджери будуть вражені в саме серце: «Ну чому він?..».

Джерело: Зробіть свій вибір // Шкільна бібліотека. – 2013. – №13-14. – С. 130-132.
     Фото: http://charivne.info/news/rivnenskim-shkolyaram-podaruvali-kvitki-na-kontsert-okean-elzi 

Комментариев нет: