среда, 21 мая 2014 г.

РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ТЕРАПЕВТ

Нова професія, проте потреба в таких фахівцях із кожним днем усе вище: дані говорять про найвищий стрибок у статистиці працевлаштування за минулий рік. Реабілітаційний терапевт розробляє, а головне - особисто впроваджує програми з відновлення людини, що потрапила в біду. Проблеми можуть бути найрізноманітніші – ментальні, фізичні, емоційні - але від цього їх тяжкість не змінюється. Завдання терапевта - допомогти своєму пацієнту здобути навички елементарного самообслуговування, вписатися в соціум, знайти свою особистісну реалізацію.
Системно-векторна психологія відповідає на питання, хто може займатися подібною діяльністю, однозначно: розвинені шкірно-зорові жінки. Коли у людини є зоровий вектор, вона здатна бачити красу та захоплюватися нею, відчувати сильні почуття, яскраві емоції.

Чим вище рівень розвитку зорового вектора, тим більше в людині любові і співчуття до слабких - так, що вона може виконувати найважчу в психологічному (та й у фізичному) плані роботу, пов'язану з хворими, інвалідами, немічними старими. Чому саме шкірно-зорова жінка і яка саме здатна на це?


Шкірно-зорова жінка - творець культури. Ніжна і чуттєва, повна любові і співчуття до всього живого.

Джерело: Зробіть свій вибір // Шкільна бібліотека. – 2013. – №13-14. – С. 131
     Фото: http://www.jdymora.com

Комментариев нет: